Alupan-logo-for-site2.png

فلز آلومینیوم، به رنگ نقره‌ای با جلای فلزی، نرم، سبک، با قابلیت شکل‌پذیری زیاد است. از ویژگی‌های مهم آلومینیوم می توان به سبک وزنی و مقاوم بودن در برابر زنگ‌زدن اشاره کرد. پروفیل اکستروژن آلومینیوم به عنوان یکی از پرمصرف‌ترین قسمت موارد مصرف آلومینیوم به شمار می آید.

برای تولید پروفیل آلومینیوم، در ابتدا ماده اولیه را که بیلت آلومینیومی نام دارد، تحت فشار بسیار بالا و درجه حرارت مناسب قرار دهند. در ادامه باید از میان قالب های مخصوصی عبور بکند. به این ترتیب ماده اولیه تغییر شکل می‌یابد و به شکل های  مورد نظر درمی‌آید. به علت اجرای فرآیند حرارتی و فشار بالا روی فلز آلومینیوم، ماده اولیه به طور کامل تغییر شکل می یابد و در نهایت تولید پروفیل آلومینیوم انجام می شود.

کاربرد پروفیل آلومینیوم

پروفیل آلومینیوم موارد کاربرد زیادی در صنایع مختلف دارد. از مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ ترین کاربرد های پروفیل آلومینیوم در صنعت می توان به صنعت ساختمانی اشاره کرد. صنعت ساختمان سازی، بازار مهمی برای آلومینیوم بخصوص در بخش های در و پنجره و نمای ساختمان ها می باشد. از مهم‌ترین فاکتورهایی که باعث استفاده از پروفیل آلومینیوم در صنعت ساختمان سازی شده است، می توان به وزن کم، شکل پذیری بالا، مقاومت بالا در برابر زنگ زدگی، هزینه نگهداری پایین، عمر طولانی و عدم‌ نیاز به رنگ‌ کردن اشاره کرد. کشور آمریکا از بزرگترین مصرف کننده آلومینیوم در ساختمان‌سازی است. 

کاربردهای دیگر پروفیل آلومینیوم شامل موارد زیر است:

  •  استفاده در ساخت لوازم با دوام و استقامت بالا
  •  ساخت ماشین آلات و تجهیزات
  •  در صنایع پزشکی و داروسازی
  •  استفاده صنعت برق
  •  برای ساخت قوطی کنسرو، بسته بندی نیمه مقاوم غذا

قیمت پروفیل آلومینیوم

این نکته قابل ذکر است که قیمت هر نوع پروفیل، به وزن و اندازه‌ آن ارتباط دارد. قیمت پروفیل آلومینیوم هم از این قانون جدا نیست. پروفیل آلومینیوم در ضخامت های متفاوت تولید و عرضه می‌شود. ضخامت های رایج پروفیل آلومینیوم در بازار ایران شامل 1 و 1.8 است، اما ضخامت های 2 و 3 نیز وجود دارد. البته باید به این مطلب هم توجه کرد که پروفیل آلومینیوم فقط در طول 6000 قابل تولید و عرضه است. ولی وزن آن با توجه به درخواست متقاضی تولید می‌شود.

دو فاکتور مهم روش تولید و آلیاژهای سازنده در تعیین قیمت پروفیل آلومینیوم تاثیر گذار است. این عوامل ثاثیر مستقیم بر کیفیت و قیمت پروفیل آلومینیوم دارند و بدون شک در هزینه های اجرای سازه، نقش مهمی را ایفا می کند.

 

"اگر قصد خرید پروفیل آلومینیوم را دارید می توانید با شماره 02124503 شرکت آلوپن تماس بگیرید"

 

انواع استاندارد پروفیل آلومینیوم

anvaee-profil-aluminium

پنجره آلومینیومی ساده توسط دو نوع پروفیل ST و کرونت تولید می گردد که در سطح مقطع پروفیل با یکدیگر تفاوت دارد. پنجره های ST به دلیل مزایای بیشتری که نسبت به نوع کرونیت دارد، بیشتر به کار برده می شود. این نوع پنجره کیفیت بیشتری دارد و تجهیزات مناسب تری دارد. نوع دیگر پنجره های آلومینیومی، ترمال بریک بوده که عایق حرارتی می باشد از همین رو استفاده زیادی دارد. مهمترین مشکل در پنجره های آلومینیومی عایق ضعیف حرارت است و پنجره های ترمال بریک به همین علت تولید شده اند.

پنجره های ترمال بریک، قابلیت تحمل حرارت تا 220 درجه سانتی گراد و سرما تا 50 درجه سانتی گراد را دارند. همچنین پنجره ترمال بریک علاوه بر ویژگی عایق حرارتی و سرمایی، ظاهری بسیار زیبا را هم دارا می باشد. دسته سوم پنجره چوب آلومینیومی بوده که لایه داخلی آن از جنس چوب و لایه بیرونی آلومینیوم است که دارای کارایی زیادی در صنعت ساختمان می باشد.

 پروفیل آلومینیوم شیاردار چیست؟

پروفیل آلومینیوم شیاردار در صنایع دارای کاربردهای زیادی است. پروفیل آلومینیوم شیاردار با طراحی ویژه ای که دارد، در سایزهای متفاوتی تولید و به بازار عرضه می گردد. کار اتصال این نوع پروفیل با استفاده از یراق آلات انجام می شود و بسته به درخواست متقاضی شکل می پذیرد.

در کارخانه چه اقداماتی بر روی پروفیل آلومینیوم انجام می شود؟

یکی از شرکت های فعال در زمینه تولید و فروش انواع پروفیل آلومینیوم و همچنین در و پنجره آلومینیومی، شرکت آلوپن می باشد. در کارخانه آلوپن، پس از پایان فرآیند اکستروژن، یک فرآیند خاصی بر روی این متریال انجام می شود. فرایند های تکمیلی که در کارخانه آلوپن بر روی پروفیل های آلومینیوم انجام می گردد، نتیجه ای جز تضمین دوام، کیفیت و استحکام را به دنبال ندارد و این نتیجه رضایتمندی مشتریان را به دنبال خود خواهد داشت . شرکت آلوپن افتخار دارد با رعایت تمام استانداردها در تولید انواع پروفیل آلومینیوم و در و پنجره آلومینیومی، محصولاتی با بالاترین کیفیت را به متقاضیان خود ارائه دهد.

اقداماتی که بر روی پروفیل آلومینیوم صورت می گیرد، شامل:

  •  جلا دادن سطح پروفیل آلومینیوم: پروفیل آلومینیوم پس از تولید در یک مرحله، تحت تیمار با مواد شیمیایی مخصوص قرار می‌گیرد تا سطح آلومینیوم، یکنواخت و براق شود.
  •  پوشش دهی آندی: پروفیل آلومینیوم برای محافظت در برابر عوامل خورنده و یا عوامل مخرب محیطی تحت فرآیند پوشش دهی آندی قرار می‌گیرد. در این فرآیند، ضخامت معینی از اکسید به طور صنعتی بر روی قطعات آلومینیومی اِعمال می‌شود تا دوام و پایداری آن افزایش پیدا کند.
  •  پوشش دهی پروفیل آلومینیوم: برای اثبات پوشش محافظ بر روی پروفیل ها و افزایش ضخامت لایه محافظ پروفیل آلومینیوم، برخی از پوشش ها بصورت مواد شیمیایی مایع یا پودری شکل بر روی سطح پروفیل اعمال می شوند. برخی از پروفیل های آلومینیوم به صورت رنگی در بازار وجود دارند اما برای تمام آنها استانداردهای جهانی به کار می رود.

نتیجه گیری

همانطور که در طول این مطلب عنوان شد، پروفیل های آلومینیومی نوعی از پروفیل ها هستند که در ساخت در و پنجره های ساختمان ها بیشترین کاربرد را دارند. انواع پروفیل های آلومینیومی به انواع مختلف ساده، ترمال بریک و پنجره چوب آلومینیومی دسته بندی می شوند. پروفیل های آلومینیومی به ۳ روش اکستروژن، نورد و ریخته گری تولید می شوند که شناخته شده ترین روش تولید آن، روش اکستروژن است. قیمت پروفیل آلومینیوم نیز بسته به مواد استفاده شده در ساخت آن دارد و هر اندازه کیفیت آن بالاتر باشد، قاعدتاً قیمت پروفیل های آلومینیومی نیز افزایش می یابد.

 

سوالات متداول  

 

1. پروفیل آلومینیوم چه کاربردهایی دارد؟

• استفاده در صنایع ساختمان سازی • استفاده در ساخت لوازم بادوام و استقامت بالا • ساخت ماشین آلات و تجهیزات • در صنایع پزشکی و داروسازی • استفاده صنعت برق • برای ساخت قوطی کنسرو، بسته بندی نیمه مقاوم غذا

2. چه عواملی در قیمت پروفیل آلومینیوم تاثیر می گذارند؟

دو فاکتور مهم روش تولید و آلیاژهای سازنده در تعیین قیمت پروفیل آلومینیوم تاثیر گذار است.

3. پروفیل آلومینیوم شیاردار چیست؟

پروفیل شیاردار با طراحی خاصی همراه است که در سایزهای مختلفی تولید و در بازار عرضه می شود و با استفاده از یراق آلات اتصال می شود و بسته به نوع سفارش مشتری شکل می پذیرد.

4. انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره کدامند؟

انواع آن پروفیل آلومینیومی ساده، ترمال بریک و چوبی و آلومینیومی می باشند.

5. روش های تولید پروفیل آلومینیومی کدامند؟

پروفیل های آلومینیومی به ۳ روش اکستروژن، نورد و ریخته گری تولید می شوند

 

تماس

دفتر مرکزی: تهران، خیـابان دکتر فاطمی، خیابان باباطاهر، کوچه نادر، پلاک 7

تلفن: 24503 021

فکس: 88390543 021

کارخانه: قزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار امیرکبیرغربی

تلفن: 32223066 028

حمایت از ما